Impress by talking.

Kieltenvalmennusyritys, joka koutsaa asiakkaansa vaikuttavaan vuorovaikutukseen vieraalla kielellä.

Tervetuloa.
Tämä on ProTalk.

Olemme Helsingissä, Suomen kauniissa ja hurmaavassa pääkaupungissa, vaikuttava kieltenvalmennusyritys. Koutsaamme asiakkaitamme ruotsin, englannin ja suomen kielissä – tavoitteenamme lisätä heidän itsevarmuuttaan käyttää vierasta kieltä työympäristössä. 

Tervetuloa liittymään ProTalkin arvostettuun asiakaskuntaan.

Anders Holm
Perustaja ja ruotsinkielen opettaja

Miksi ProTalk?

ProTalk on vuodesta 2011 tarjonnut uudenlaista kieltenvalmennusta asiakkailleen. Asetamme asiakkaamme opetusprosessin keskiöön tarjoamalla kehittäviä, oivaltavia sekä virkistäviä opetussessioita, jotka kehittävät oppilaan vieraan kielen käytön itsevarmuutta työympäristössä. 

ProTalk ottaa etäisyyttä perinteiseen kielioppilähestymistapaan opetuksessaan ja keskittyy tämän sijaan kehittämään asiakkaidensa luonnollisia kommunikaatiotaitoja. Tämä mahdollistaa sen, että he pystyvät ottamaan kaiken irti vieraan kielen todellisista vuorovaikutustilanteista. 

Me koemme, että kieltenopetuksen tulisi olla enemmän valmentamista, kuin opettamista. Me tarjoamme oppimistilanteita, jotka motivoivat, inspiroivat ja antavat oppilaalle mahdollisuuden itse oivaltaa kielen. 

Meiltä saat kielikoutsin, joka samalla tukee ja haastaa sinua matkallasi paremmaksi vuorovaikuttajaksi.

Oppimalla kieliä kanssamme, tulet tekemään vaikutuksen puhetaidoillasi. 

 

Palvelumme

ProTalk tarjoaa kielitaitojen kehittämispalveluja useille Helsingin suurimmista asianajotoimistoista, yksityispankeille, konsulttifirmoille sekä logistiikan yrityksille. Tarjoamme kieltenvalmennuspalveluja eri tarpeille. Kehitämme jatkuvasti valmennustarjontaamme vastaamaan asiakkaidemme tarpeita. Mikäli et löydä alta tarvitsemaasi, ota yhteyttä ja kehitämme sinulle sopivan ratkaisun.  

Face-to-Face
kieltenvalmennus

Face-to-face kieltenopetussessioita voidaan järjestää asiakkaan omissa tiloissa, ravintolassa tai asiakkaalle muussa tärkeässä liiketoiminnan paikassa. 

Valmennuksemme sopii henkilöille, jotka haluavat kehittää autenttisia vuorovaikutustaitojaan businessympäristöä varten. Tarjoamme koutsaussessioita sekä puhutun, että kirjallisen kommunikaation kehittämiseen.  

Asiakkaamme haluavat usein keskittyä seuraaviin oppimisalueisiin:  itsevarmuuden lisäämiseen puhetilanteessa, sanavaraston laajentamiseen, kieliopillisten taitojen verestämiseen, kielitarkkuuden kasvattamiseen sekä olemassa olevien kielitaitojen säilyttämiseen konversaatiovalmiina.

Tarjoamme:

  • Private-tunnit – 1 henkilö
  • Semiprivate-tunnit – 2 henkilöä
  • Ryhmätunnit – maks. 5 henkilöä

Online
kieltenvalmennus

ProTalk online-tunnit käynnistettiin keväällä 2020 Covid19-pandemian aikana, ja ne saavuttivat heti suuren suosion asiakkaidemme keskuudessa. Voimme online-sessioiden avulla palvella asiakkaitamme ympäri maailmaa silloin kun heille sopii. Käytossämme ovat alustat Teams, Zoom sekä Skype. 

Kuten face-to-face-sessioissakin voimme tarjota online-koutsausta sekä puhutuissa, että kirjallisissa viestinnäntaidoissa. 

Suositut “Walk&Talk”-puhelinsessiot antavat asiakkaalle mahdollisuuden kehittää vuorovaikutustaitojaan puhelimessa, samalla kun hän voi nauttia ulkoilusta kävelyllä. 

Tarjoamme:

  • Private-tunnit – 1 henkilö
  • Semiprivate-tunnit – 2 henkilöä
  • Ryhmätunnit – maks. 5 henkilöä

Seminaarit &
Webinaarit

Me haluamme inspiroida ja innostaa  – ja teemmekin sitä asiakkaidemme tilausten ja toiveiden mukaan räätälöidyissä seminaareissa sekä webinaareissa. Aiheiden laajasta kirjosta mainittakoon julkinen puhuminen, bisnesaiheisen kirjoitetun materiaalin tuottaminen sekä itsevarman puheen kehittäminen.  

ProTalkin perustaja Anders Holm on myös vieraillut kaupallisen alan ammattikorkeakouluissa luennoimassa yrittäjyydestä ja kielellisestä motivaatiosta.

Tarjoamme:

  • Räätälöityjä seminaareja ja webinaareja asiakkaan valitsemalle yleisömäärälle.  

Ota yhteyttä, voimme yhdessä räätälöidä tarpeisiisi täydellisen valmennustilaisuuden.

Teaching is information sharing,
coaching is guiding.

Scott Stapleton, ProTalk

Tapaa koutsimme

ProTalkin kielikoutsit eivät ole perinteisiä kieltenopettajia. Painopiste kieltenvalmennuksessamme on oppilaassa ja hänen motivoimisessaan – kielioppiharjoitusten sijaan haluamme kannustaa asiakkaitamme käyttämään aktiivisesti ääntään ja siten oppimaan paremmin harjoiteltavan kielen. Pyrimme ymmärtämään asiakkaidemme liiketoimintaa ja liiketoimintaympäristöä, näin syntyy oivaltavia keskusteluja vieraalla kielellä.

Anders Holm ProTalk portrait

Anders Holm

Perustaja ja kielivalmentaja, RUOTSI
anders.holm@protalk.fi

“Perustin ProTalkin vuonna 2011, koska koin ruotsinkielen opettajana että kieltenopetus Suomessa oli vanhanaikaista eikä vastannut työelämässä olevien tarpeita.

Tavoitteenani on saada asiakkaani haluamaan ja uskaltamaan ilmaista itseään ruotsin kielellä. Kun asiakas lähtee valmennussessiosta osaavampana ja itsevarmempana, olen tehnyt työni hyvin. 

Rakastan työtäni ja olen ylpeä siitä, mitä olemme aikaansaaneet ja mihin olemme vielä menossa.” 

Scott Stapleton ProTalk portrait

Scott Stapleton

Kielivalmentaja, ENGLANTI
scott.stapleton@protalk.fi

“Olen Helsingissä asuva britti, joka on koutsannut englantia vuodesta 2012. 

Ennen opetusuraani työskentelin projektipäällikkönä Lontoossa hallituksen vetämissä korkeantason projekteissa opetusalan sekä luovan ja suunnittelun alojen sektoreilla. Minulla on kliinisen hypnoosin jatkotutkinto ja hyödynnän psykologian prinsiippejä valmennuksessani. Opetan ja johdan myös musiikkia – pääasiassa sambaa.

Koutsauksessani pyrin inspiroimaan, motivoimaan ja antamaan energiaa. Huumori on lähellä sydäntäni.”

Tarjoamme myös suomen kielen valmennusta sekä käännös- ja oikolukupalveluja ruotsin, suomen ja englannin kielellä. Suomenkielen koutsimme Daniela Holm on natiivi suomen sekä ruotsin kielen puhuja ja kääntäjä. Ota yhteyttä kuullaksesi lisää yllämainituista palveluista.

Meistä sanottua

Yhteystiedot

Soita tai lähetä sähköpostia, vastaamme pikimmiten yhteydenottoosi.

Anders Holm, perustaja & toimitusjohtaja
040 484 7772
anders.holm@protalk.fi

Anders Holm jumping in the street

Seuraa meitä

#protalkhelsinki

©2021 ProTalk Coaching Oy, 3184238-2
Kulosaarentie 28 A, 00570 Helsinki