Impress by talking.

Språkcoachingföretaget som lyfter sina kunder till en helt ny nivå i deras språkliga växelverkan.

Välkommen.
Detta är ProTalk.

Vi är ett modernt språkcoachingföretag baserat i Helsingfors. ProTalk coachar sina klienter i svenska, engelska och finska – med målet att stärka deras självsäkerhet i användningen av främmande språk i arbetsomgivningen. 

Välkommen med i ProTalks uppskattade kundkrets.

Anders Holm
Grundare och coach i svenska

Varför ProTalk?

Sedan år 2011 har ProTalk framgångsrikt levererat språkcoaching till sina kunder i huvudstadsområdet. Vi placerar våra kunder i centrum av inlärningsprocessen och erbjuder dem fräscha, insiktsfulla och energigivande språksessioner som utvecklar deras förtroende och behaglighet för att använda ett främmande språk i affärsmiljön. 

Vi tar avstånd från det traditionella “grammatikbok”-undervisningssättet och fokuserar istället på att utveckla kundernas naturliga kommunikationskunskaper, så att de effektivt kan utnyttja dessa även utanför “klassrummet”. 

Vi betraktar språkcoaching som mer än bara att lära sig ett språk. Vi levererar sessioner som motiverar, inspirerar och leder till nya insikter.  

Med ProTalk får du en språkcoach som både stöder och utmanar dig på din väg till att bli en bättre kommunikatör. 

Genom att lära dig med oss kommer du snart att kunna imponera på det främmande språket.

Våra tjänster

ProTalk är leverantör av språkutvecklingstjänster till flera av de största advokatbyråerna i Helsingfors, privata banker samt konsult- och logistikföretag. Vi erbjuder en rad språkcoachingtjänster som möter olika behov. Vår approach till coaching är flexibel och vi utvecklar den gärna, så ifall du nedan inte hittar det du behöver, kontakta oss.

Face-to-Face
språkcoaching

Personliga språkcoachingsessioner kan hållas i kundens lokaler, en restaurang eller någon annan plats där kunden gör affärer.

Vår coaching är för kunder som vill utveckla äkta kommunikationskunskaper för affärsmiljön. Vi kan erbjuda coachingsessioner för att utveckla både skriftlig och muntlig kommunikation.

Våra kunder vill ofta fokusera på att öka självförtroendet när de talar, bredda ordförrådet, uppdatera aspekter av grammatik och hålla sina språkkunskaper “konversationsredo”.

Vi erbjuder:

  • Privat – 1 person
  • Semiprivat – 2 personer
  • Grupplektioner – max 5 personer

Online
språkcoaching

ProTalk online-sessionerna lanserades på grund av Covid19-pandemin. De har varit en stor framgång eftersom vi kan erbjuda våra kunder möten oavsett var de är i världen. Vi använder plattformar som Teams, Zoom och Skype.

Precis som i face-to-face -sessionerna,  kan vi erbjuda coaching för att utveckla både muntlig och skriftlig kommunikation.

Vi erbjuder även “Walk & Talk” -sessioner i telefon. Det är här klienterna utvecklar sin telefonkommunikation och samtidigt får möjlighet att röra på sig.

Vi erbjuder:

  • Privat – 1 person
  • Semiprivat – 2 personer
  • Grupplektioner – max 5 personer

Seminarier &
webinarier

Vi älskar att inspirera människor och gör det också genom att leverera skräddarsydda seminarier och webbseminarier. Vi kan erbjuda ett brett spektrum av teman som bl.a offentligt talande, skriftlig bisneskommunikation och självförtroende i muntlig kommunikation.

ProTalk har också gästföreläst på handelsskolor om entreprenörskap och språkmotivation (grundaren Anders Holm).

Vi erbjuder:

  • Seminarier och webbseminarier till så många deltagare som du behöver.

Kontakta oss för att diskutera dina specifika behov.

Teaching is information sharing,
coaching is guiding.

Scott Stapleton, ProTalk

Möt våra coacher

ProTalks språkcoacher är långt från den “traditionella” språklärartypen. I stället för att fokusera på grammatik och bokövningar uppmuntrar vi våra kunder att aktivt använda sina röster och engagera sig i språket. Vi strävar efter att sätta oss in i kundernas affärsmiljö och tala deras språk.

Anders Holm ProTalk portrait

Anders Holm

Grundare och språkcoach, SWE
anders.holm@protalk.fi

“Jag grundade ProTalk år 2011 av en känsla och yrkeserfarenhet att språkutbildningsbranschen i Finland var föråldrad. Jag strävar efter att få mina klienter att våga och vilja uttrycka sig på svenska. När min kund lämnar sessionen nöjd och med ett större självförtroende för att tala svenska, då har jag lyckats.

Jag älskar mitt jobb och är väldigt stolt över vad vi har åstadkommit och vart vi är på väg.”

Scott Stapleton ProTalk portrait

Scott Stapleton

Språkcoach, ENG
scott.stapleton@protalk.fi

“Jag är en britt som nu bor i Helsingfors och har coachat engelska sedan år 2012. Tidigare arbetade jag som projektledare i London på statliga högnivåprojekt inom utbildning, kreativitet och design. Jag har också en examen i klinisk hypnos och i min coaching använder jag principerna för psykologi. Jag lär och dirigerar musik – främst samba.

Som språkcoach siktar jag på att inspirera, stimulera och motivera. Jag älskar också humor.”

Vi erbjuder också finska lektioner av Daniela Holm som är nativ språkproffs i svenska och finska. Vi erbjuder även översättning och korrekturläsning på svenska, finska och engelska. Vänligen kontakta oss för mer information.

Referenser

Kontakta oss

Vi ser fram emot att höra ifrån dig. Ring eller skicka epost, vi svarar snabbt!

Anders Holm, grundare & VD

+358 40 4847772
anders.holm@protalk.fi

Anders Holm jumping in the street

Följ oss

#protalkhelsinki

©2021 ProTalk Coaching Oy, 3184238-2
Brändövägen 28 A, 00570 Helsingfors